Vitriinkapp WOOD

Pikkus(cm): 65
Laius/ Sügavus(cm): 171
Kõrgus(cm): 40
Laos: ei
Tarneaeg: 2-3 kuu (kuud)
Transpordi hind: 12€
Vajab kokkupanemist: jah
Tulen ise järgi (Narva): 0.00 €
 
255

Nägid odavamat?Teeme parema pakkumise!

Järelmaksu võimalused

Stiilne range puidukujundusega vitriin on suurepärane võimalus nii koju kui kontorisse. Saate selle paigaldada oma kontorisse, elutuppa või kööki-söögituppa, mis on sisustatud minimalistlikus, skandinaavialikus, loft stiilis. Moodne lakooniline disain on selles mudelis edukalt ühendatud mööbli suurenenud funktsionaalsuse ja praktilisusega.
 
 
 
Showcase Wood on valmistatud keskkonnasõbralikest ja töökindlatest materjalidest. Korpus, esiosad ja jalad on valmistatud matt lamineeritud puitlaastplaadist paksusega 16 mm. Fassaadidel puuduvad käepidemed, mis ei sega uste lihtsat avamist. Ebatavalised toed tõstavad kapi põrandalt üles, muutes selle puhastamise lihtsamaks ja muutes mööbli originaalsemaks. Mudel on saadaval ühes värvitoonis - tamme wotan ja antratsiit.
 
 
 
Kõrge vitriin on ruumikas. Ülemine ja alumine osa on suletud klappidega, mis avanevad küljele. Uksed võivad avaneda kas paremale või vasakule, olenevalt paigaldusvõimalusest. Nende taga on 2 sektsiooni, kus saab hoida isiklikke esemeid. Avatud osa on varustatud 2 riiuliga. See sobib suurepäraselt raamatute, dekoratiivesemete ja oluliste pisiasjade paigutamiseks. Toote mõõdud - 170,5 x 65 x 40 cm (K/L/S).
 

Oled huvitatud lisainformatsioonist?
Kirjuta meile või helista numbril 56813101

Soovitame vaadata ka
© 2024 OÜ SMART MÖÖBEL, Tiimani 1, 21004, Narva, Eesti