Kummut WOOD

Pikkus(cm): 164
Laius/ Sügavus(cm): 80
Kõrgus(cm): 44
Laos: ei
Tarneaeg: 2-3 kuu (kuud)
Transpordi hind: 18€
Vajab kokkupanemist: jah
Tulen ise järgi (Narva): 0.00 €
 
310

Nägid odavamat?Teeme parema pakkumise!

Järelmaksu võimalused

Elutuba või magamistuba muutub mugavaks ja funktsionaalseks, kui paigaldate tuppa korraliku kummuti. Wood mudel on täpselt see, mida vajate!
See stiilne kummut magamistoas või esikus näeb huvitav välja ja sobib hõlpsasti kaasaegsesse interjööri. Ja see võimaldab ka palju kasulikku hoiustada, vaatamata suhteliselt väikesele suurusele.
Moodne kummut Puit on valmistatud kvaliteetsest puitlaastplaadist soojas toonis - tamm wotan/antratsiit. Ekspressiivne puidumuster, kontrastsed tumedat värvi vahetükid muudavad mööbli originaalseks ja atraktiivseks. Teda on meeldiv vaadata, ta loob rahu- ja mugavustunde.
Universaalne kummut sobib erinevate asjade hoiustamiseks. Sinna saab panna riideid, voodipesu, käterätte, aksessuaare, kosmeetikat. Piklik lauaplaat sobib dekoratiivsete sisustusesemete, lambi, lillepottide, raamatute ja muu paigutamiseks.
Spetsiaalsetel alustel ja jalgadel olev disain sisaldab kahte külgkappi, millest igaühel on riiul. Keskosa koosneb kahest sahtlist (ülemine ja alumine) ning keskel kahest avatud riiulist. Riiuleid saab kasutada sageli kasutatavate esemete või dekoratiivesemete hoidmiseks. Kummuti üldmõõtmed on 164 x 44 x 80 cm (L/S/K).

Oled huvitatud lisainformatsioonist?
Kirjuta meile või helista numbril 56813101

Soovitame vaadata ka
© 2024 OÜ SMART MÖÖBEL, Tiimani 1, 21004, Narva, Eesti