TV-alus REJA

Pikkus(cm): 184
Laius/ Sügavus(cm): 45
Kõrgus(cm): 53-58
Laos: ei
Tarneaeg: 2-3 kuu (kuud)
Transpordi hind: 12€
Vajab kokkupanemist: jah
Tulen ise järgi (Narva): 0.00 €
 
349

Nägid odavamat?Teeme parema pakkumise!

Järelmaksu võimalused

Antud toote lisaparameetrite valik:
Mööbliplaadi värv *:
valge
+0.00€
must
+0.00€
hall
+0.00€

Kvaliteetsest MDF-st valmistatud pikk TV alus. Fassaadid on läikivad ja jagatud ruutudeks, mis loob illusiooni ühtsest pinnast. Mudel on komplekteeritud kahte tüüpi tugedega: jalgade ja valgustusega sokliga. Ostja otsustab mööbli kokkupanemise käigus iseseisvalt, millise võimaluse valida. Kappi saab tellida ilma valgustuseta või valge või sinise taustvalgustusega.

 

 

 

Funktsionaalsel Reja Cama telekakapil on mitu sektsiooni. Selle külgedel on sektsioonid riiulite ja küljele avanevate ustega. Sees on üks riiul. Toote keskel on avatud riiul (saab valgustada) ja kaheks osaks jagatud sahtel. Ustel ja sahtlil puuduvad käepidemed ega dekoratiivelemendid. Avar horisontaalne pind võimaldab paigutada teleripaneeli ja muid vidinaid. Kui teler on seinale kinnitatud, saate lauaplaati kasutada raamatute, ajakirjade, pildiraamide või kodukaunistuse paigutamiseks.

 

 

 

Kapi mõõdud - 184 x 45 x 53 cm (L/S/K). Maksimaalne kõrgus jalgade kasutamisel on 57 cm Mudelit on võimalik tellida kolmes värvitoonis: must, valge ja grafiit.

Oled huvitatud lisainformatsioonist?
Kirjuta meile või helista numbril 56813101

Soovitame vaadata ka
© 2024 OÜ SMART MÖÖBEL, Tiimani 1, 21004, Narva, Eesti