Kummut REJA 4S

Pikkus(cm): 91
Laius/ Sügavus(cm): 45
Kõrgus(cm): 99-104
Laos: ei
Tarneaeg: 2-3 kuu (kuud)
Transpordi hind: 12€
Vajab kokkupanemist: jah
Tulen ise järgi (Narva): 0.00 €
 
325

Nägid odavamat?Teeme parema pakkumise!

Järelmaksu võimalused

Antud toote lisaparameetrite valik:
Mööbliplaadi värv *:
valge
+0.00€
must
+0.00€
hall
+0.00€

Kaunis kummut 4S Reja sobib kõrgtehnoloogilises või minimalistlikus stiilis sisustatud ruumi, kus puuduvad üleliigsed detailid, tüütu dekoor, näeb sisutihe ja kaasaegne välja. See on ideaalne võimalus neile, kes soovivad omada funktsionaalset ja moekat mööblit!

 

 

 

4S Reja kummuti valmistamisel on kasutatud kvaliteetset MDF-i. Läikiv fassaad on jagatud ristkülikuteks - huvitav disainilahendus. Tootja komplekteerib seda mööblitükki jalgade ja sokliga. Toote kokkupanemisel valib ostja iseseisvalt ühe või teise võimaluse. Kummut on võimalik osta ilma valgustuseta või valge või sinise lisavalgustusega.

 

 

 

Mööblil on 4 sangadeta sahtlit. Iga sahtel on sügav ja ruumikas. Siin saab hoida riideid, voodipesu, käterätte ja erinevaid pisiasju. Lauaplaat võimaldab paigaldada lillepotte toalillede, fotode, raamatute või dekoratiivesemetega.

 

 

 

Kummut 4S Reja tootjalt Cama on tellitav kolmes värvitoonis: valge, must ja grafiit. Toote mõõdud - 91 x 45 x 99 cm (L / D / K). Maksimaalne mööbli kõrgus on 104 cm (jalgade paigaldamisel).

Oled huvitatud lisainformatsioonist?
Kirjuta meile või helista numbril 56813101

Soovitame vaadata ka
© 2024 OÜ SMART MÖÖBEL, Tiimani 1, 21004, Narva, Eesti