Madrats 120x200 SAMBA POCKET

Toote tootmine on lõpetatud
Toode pole saadaval!

Pikkus(cm): 120
Laius/ Sügavus(cm): 200
Kõrgus(cm): 24

Nägid odavamat?Teeme parema pakkumise!

Järelmaksu võimalused

  • Samba Pocket - kvaliteetne kahepoolne madrats, sõltumatu vedrustik plokiga, keskmise kõvadusega ja omab suurepärast hinna / kvaliteedi suhet. 

    Madratsi sisu on anatoomiline sõltumatu vedrusüsteem POCKET tüüpi vedrustus, tugevdatud mõlemalt poolt metall raamiga. Selline kombinatsioon tagab punktilise toetuse, kohaneb lihtsalt keha kujuga ja toetab selgroogu loomulikkus asendis. 
    Vedruplokk on kaitstud mõlemalt poolt tiheda termokiudainega, mis jaotab ühtlaselt kogu kehakaalu raskuse üle madratsi pinna tänu vedrude süsteemile. 
    Madratsi kate on valmistatud tepitud Belgia trikotaaž membraanist sügava õmblusega. Antud madratsite valmistamisel kasutatakse spetsiaalseid vahendeid mis tagavad tiheda katte ja madratsi kooslust. Kate ei libise maha madratsi pinnalt ja madrats ei kaota kuju. Lisaks mitte eemaldatav kate hoiab tihedamini koos madratsi kihti ja see pikendab selle tööiga. 
    Suurepärane kvaliteedilt ja meeldiv kangas, heade omadustega madrats teeb Samba Pocketi esimeseks valikuks mugavate ja ilusate asjade hindajatele. 
    Samba Pocket - kõrge HR tihedusega vaht mis on mitte ainult analoog looduslikule lateksile vaid mis on ka kõige vastupidavam madratsi täitaine, loob optimaalse toetuse vastupidavuse. Vedruplokk Pocket taskustatud sõltumatu vedrustusega. 
    Samba Pocket Memory - madrats erinevate jäikustega. Suure tihedusega HR vaht kaetud kõrgekvaliteedse materjaliga mälu efektiga Memory ühelt poolt, teiselt poolt annab HR vaht optimaalse elastsuse.Vedrustikuplokk Pocket taskustatud sõltumatu vedrustusega. 
    Samba Pocket COCO - Täidismaterjalina on kookospähkli kiht mõlemal madratsi poolel annab kõva jäikuse ja fikseeritud toe. Vedruplokk Pocket taskustatud sõltumatu vedrustusega. 

    Kõrgus antud Pocket madratsi seerial on Samba Pocket 23-24 cm +/- 1cm 

    Samba Pocket madratsi seeriad on valmistatud Euroopa Liidus.  
  •  

    Vajadusel küsige lisateavet Smart24 konsultantidelt.  

Oled huvitatud lisainformatsioonist?
Kirjuta meile või helista numbril 56813101

Soovitame vaadata ka
© 2024 OÜ SMART MÖÖBEL, Tiimani 1, 21004, Narva, Eesti